Kırıkkale'ye Huzurevi açılacak

Kırıkkale

Her Cuma günü halka bütünleşen Kırıkkale milletvekilleri, bu haftada Adalet Komisyonu üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla görüşmeden önce basın açıklaması düzenleyen Can, Huzurevi müjdesi verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde Yahşihan İlçesi’ne 10 metrekarelik bir alana huzur evi yapılacağını açıklayan Can, huzur evinin yapılmasıyla birlikte Kırıkkale’de istihdam alanlarının oluşacağını söyledi.

MECLİSE GELEN AZALDI

Halk günleriyle birlikte vatandaşların sorunlarını daha yakından bildiklerini belirten Can, “Daha önceden vatandaşlar, dertlerini anlatmak için Meclise geliyorlardı. Hem zamanları hem de maddi olarak yıpranıyorlardı. Halk günleri bu sorunu sona erdirdi.” dedi.

KİMSEYE KURBAN EDİLMEYECEK

Hukuk devletinde terörün yaşamayacağını belirten Can, “Terörle bir yere varamazlar. Akılcı ve sağ duyuyu ön plana çıkartmak lazım. Bu insanlara pirim verilmeyecek. Devlet ve hükümetimiz gereğini yapıyor. Hukuk çerçevesinde bunlar mutlaka gereken yapılacak. Halkımızı sağduyuya davet ediyorum. Çözüm süreci devam edecek ve kimseye kurban edilmeyecek. Açılım milli birlik ve beraberliğin projesidir. Bu projeyi Kürt haklıda istiyor. Bu proje devam edecek.” diye konuştu.  

AK PARTİ’NİN ŞOVU ŞEKLİNDE OLACAK

Gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Kongre takvimi 15 Eylül 2014 tarihinde başladığını açıklayan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, “22 Şubat 2014 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması ile Büyük Kongreden önceki süreç tamamlanmış olacaktır.5. Olağan Kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması köy ve mahalle delege seçimleridir. Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşıdır. Bunun için delege seçimleri köy, mahalle ve beldelerimize kayıtlı tüm üyelerimizin katılımı ile mahallinde ve sandık konularak yapılacaktır. Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile Tüzüğümüzde ve Yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak gerçekleştirilecektir. İlimiz  ve İlçemizdeki delege seçimleri tüm köy ve mahallerimizde ……. Ekim 2014 günü aynı gün ve saatte yapılacaktır. Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli köy ve mahallerimizde atılmış olacaktır. Daha sonra Kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında İlçe Kongreleri ve 22 Kasım 2014 – 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da İl Kongreleri gerçekleştirilecektir. Bu seçim AK Parti’nin şovu şeklinde olacak.” Dedi.



okan
11.10.2014 17:55:02
ÇOK İYİ İŞ BAŞARDIN ! Yahşihan`dan başka yer yok mu bu şehirde? Alt tarafı huzurevi,milleti istihdam alanı oluşacak diye kandırın bakalım istihdamı söyleyim 1 müdür 4 temizlik personeli 2 şoför.Bu mu anlayış?Mahallelere el atın artık,varsa yoksa yenişehir yahşihan.Merkez mahalleleri çok süper ya acayip gelişmiş ya.Gelip bide icraatmış gibi şunları söylemeyin.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü